Social Media Marketing

Construïm estratègies globals que compleixen amb els objectius marcats

Auditoria

Realitzem una auditoria de la presència de la teva empresa en xarxes socials per definir els canals i temàtiques de contingut adequats per la teva estratègia.

Redes sociales

Realizamos una auditoría de la presencia de tu empresa en redes sociales para definir los canales y temáticas de contenido adecuados para tu estrategia social media.

Pla social media

Elaborarem una estratègia de màrqueting en línia per posicionar el teu web a les xarxes socials. Deixa aquesta tasca en mans d'experts i aviat veuràs els resultats.

Posicionamiento web

Somos profesionales del diseño web y del posicionamiento en Internet. Conocemos las herramientas para convertir tu web en un referente para los buscadores.

Monitorització

Definim els continguts i les publicacions, planifiquem amb un calendari per poder monitoritzar els resultats i així conèixer millor la teva audiència.

Consulta sin compromiso

Definimos los contenidos y las publicaciones, los difundimos con un calendario y realizamos la monitorización de éstos para conocer mejor a tu audiencia.

La teva agència de màrqueting digital de confiança

Posicionament web a Google. Posicionar una web a Internet, ja sigui corporativa o de diferents continguts, és una prioritat per poder mostrar-se obertament al públic. Google representa un pilar important dins de la comunicació en xarxa i, per això, t’oferim el millor posicionament de la teva web en aquest cercador, així com en xarxes socials.

Pla Social Media. Les xarxes socials han adquirit una especial rellevància gràcies a la intercomunicació entre persones de totes les parts del món. Això vol dir que és una eina de promoció molt eficaç, de manera que no podem prescindir. Posicionem el teu web en les xarxes socials més adients per aconseguir la visibilitat que la teva marca mereix.

Consultoria SEO. En el nostre equip comptem amb consultors SEO, la seva funció és gestionar un lloc web dedicant-se, des del disseny i manteniment del web, fins al control dels motors de cerca. Posiciona la teva web als cercadors i xarxes socials a través de codis que faciliten el reconeixement de la teva web a Internet. Confia en experts.

Posiciona la teva web gràcies al SEO

Fem unanàlisi de mercat previ per conèixer les preferències dels usuaris; vam dissenyar la imatge corporativa del teu negoci i localitzem el públic a què va dirigida la publicitat; ens marcarem un objectiu a aconseguir a curt termini. Un cop fet això, caldrà desenvolupar una estratègia comercial per tenir bona presència a les xarxes socials.

Un correcte posicionamiento web permet localitzar fàcilment la teva marca per part dels usuaris a Internet. Això és molt important ja que podràs aconseguir clients gràcies al trànsit real que es redireccionarà a la teva web. Acabarem de convèncer amb un disseny web atractiu i de confiança. El teu negoci en línia serà un èxit amb l’ajuda de Ticproweb.

Així que, situarem el teu web en els principals cercadors com Google, Yahoo! o Bing perquè la teva marca estigui present a tot arreu.La millor publicitat és la que és visible per als consumidors i com agència de màrqueting en línia coneixedora del mercat sabem com fer-ho, per aconseguir el millor pel teu negoci.

Què aconseguiràs amb un bon posicionamient web?

1. Els teus clients et trobaran a Google.

Quan algun usuari faci una cerca utilitzant alguna paraula clau relacionada amb el teu servei o producte apareixeràs en primeres posicions.

2. Et guanyaràs la confiança dels usuaris.

Al aparèixer a les primeres posicions de Google generaràs més confiança als usuaris.

3. Si obtens visites a la teva web aconseguiràs més clients.

Tindràs més visites a la teva pàgina web i tindràs la possibilitat de tancar més clients.

Estratègia per a xarxes socials

Cada dia milers de persones es connecten a Internet buscant informació sobre diversos temes. Google és el cercador més utilitzat pels internautes, donada la sensibilitat que processa cap a servidors de pàgines i portals web. Per això, és senzill trobar en tot just uns segon tot el contingut que interessi.

Les xarxes socials, per la seva banda, presenten una funcionalitat amb la qual no compten els cercadors; l’intercanvi d’informació entre usuaris en qüestió de segons, donada la gran quantitat d’ells que es connecten cada dia a aquestes xarxes.

A Ticproweb sempre estem a la última en innovació, ja que ens motiva treballar per a persones que, com tu, tenen un projecte a tirar endavant.

Si el disseny web o el posicionament a Internet suposa un problema per a tu, no et preocupis. Per això estem aquí, per assessorar-te i guiar el teu projecte web cap a l’èxit. No ho dubtis més, contacta amb nosaltres que, com agència de màrqueting en línia en formació web i visibilitat en xarxes, t’assegurem que aviat podràs comprovar tu mateix els resultats.

¿Com enfoquem els processos de màrqueting digital?

1. Anàlisi inicial

Realitzem una anàlisi on-page inicial per conèixer l'estat del teu projecte web.

2. Recollida d'especificacions

Recaptem totes les dades sobre els teus objectius i necessitats com a base de el projecte.

3. Informe inicial

T'informem de l'estat de la teva web i et plantegem una proposta personalitzada.

4. Definició d'objectius

Establim els teus objectius per desenvolupar una estratègia de màrqueting en línia efectiva.

5. Pla de projecte

Creem un pla de treball a mida orientat a la consecusió dels objectius fixats.

6. Informes mensuals

Cada 3 mesos es prepara un informe de la feina realitzada i l'impacte en SEO i xarxes socials.

7. Assessorament personalitzat

Responem a totes les qüestions i dubtes que puguin sorgir durant el projecte.

8. Community management

Gestionem i implementem les tasques de xarxes socials definides en el pla inicial.

9. Compromís en els objectius

Ens comprometem a complir els objectius establerts en el pla de projecte inicial.

Tens un projecte en ment?
Et donem la millor de les solucions