You are currently viewing Quan és necessari redissenyar la teva pàgina web

Quan és necessari redissenyar la teva pàgina web

Al igual que un negoci s’amplia, creix i evoluciona, la seva pàgina web també ha de canviar. És molt important que el teu lloc web estigui totalment alineat amb el missatge que vol transmetre la teva empresa. Amb aquest article intentarem respondre a la següent pregunta: Quan necessites redissenyar la teva pàgina web?

Evidentment tornar a dissenyar una pàgina web al complet no és senzill, ja que implica revisar tot el material i contingut com poden ser: textos, enllaços, seccions, apartats, fotos …

Anem a intentar esbrinar quan és el moment de fer-ho!

1. El disseny s’ha quedat desfasat
Parlem de pàgines que fa temps que estan programades, i que amb el temps el seu disseny s’ha quedat obsolet.

2. La teva empresa ha experimentat grans canvis
Si el teu negoci o organització pateixen grans canvis, també caldrà actualitzar i redissenyar la teva web.

3. Canvi d’imatge corporativa
Si després d’un temps has decidit actualitzar el teu logotip identificatiu així com tota la teva imatge corporativa (tipografies, paleta de colors, icones o il·lustracions) també ha arribat el moment de redissenyar la teva web.

4. Canvia l’objectiu de la teva web
Aquest és un cas molt habitual i es existeix quan es produeix un canvi en l’objectiu de la pàgina web actual. Un exemple d’això seria quan ens vam decidir a fer el pas de bloc a la Web professional.

5. Quan has pres una mala decisió
Aquest cas és un dels casos que més sol·licituds hem rebut i no ens agrada parlar massa, succeeix quan contractar el dissenyador equivocat o que no està en les millors condicions per a responsabilitzar-se de el projecte en qüestió.

És evident que hem intentat resumir al màxim els casos pels quals és necessari redissenyar la teva web. En aquest article només hem anomenat 5 casos per als quals és necessari redissenyar la teva web, amb tota seguretat ens en hem deixat algun.

No ens deixis encara! Creus que estem preparats per abastar el teu nou projecte?

Deixa un comentari