You are currently viewing Per què tenir una pàgina web professional?

Per què tenir una pàgina web professional?

Les empreses van començar a crear missatges promocionals a través del correu electrònic, els cercadors, les xarxes socials i tot tipus de banners. Les àrees creatives es van enfrontar a un nou repte i, avui dia, és impensable tenir un negoci sense tenir una pàgina web.

Genera confiança

Cada vegada més persones busquen a internet el que volen, solucions als seus problemes, comparar preus o simplement obtenir informació abans de comprar. Si no disposen d’un lloc web, els clients potencials acudiran als seus competidors que sí disposen d’una pàgina web.

Tenir un lloc web no només proporcionarà la informació que està buscant a l’usuari, sinó que li donarà credibilitat al teu negoci. Transmetre seguretat, estabilitat i confiança en un lloc obert les 24 hores els 365 dies de l’any és una mica difícil d’aconseguir en un negoci físic, a més de suposar uns costos molt elevats de voler realitzar aquest servei.

Estalvia diners

Normalment les petites empreses, especialment les START UP’s pensen que no poden assumir el cost que comporta el desenvolupament d’una pàgina web professional. El cost de dissenyar un lloc web varia depenent de les necessitats i funcionalitats que se li vulguin donar, si es realitza correctament i es fa servir un gestor com wordpress que permeti el client afegir i canviar contingut regularment el cost de desenvolupament haurà valgut la pena, ja que amb aquest sistema el client és capaç d’estalviar-se diners en actualitzacions.

En comparació amb els mitjans tradicionals de publicitat, una pàgina web és la forma més rentable de promoure un negoci a llarg termini, el cost és menor i permet aportar més informació i capacitat de captació de clients.

Clients informats en tot moment

En la seva forma més bàsica, un lloc web és com un fulletó o catàleg en línia que pot actualitzar-se en qualsevol moment. És molt més fàcil i ràpid actualitzar la informació sobre els seus productes i serveis al seu lloc web que en un fullet imprès o catàleg. Un lloc web és una manera efectiva de presentar als clients nous serveis, informar sobre nous productes, anunciar esdeveniments i promocions especials.

A diferència d’altres formats que ràpidament es tornen obsolets, un lloc web pot proporcionar informació i notícies actualitzades.

Audiencia més àmplia

Els llocs web són accessibles des de qualsevol lloc de món, sempre que hi hagi una connexió a Internet. Ara que tenim moltes formes assequibles de comunicar-nos amb les persones, podem fer negocis amb qualsevol persona, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Un lloc web fa que sigui molt més fàcil atreure clients d’un mercat global.

Optimitzar el temps

El temps son diners, de manera que sovint estan vinculats entre ells. Estalviar temps és una altra gran raó per la qual les empreses necessiten un lloc web professional.

Amb una pàgina web, s’estalvia temps al proporcionar informació sobre els productes i serveis en diversos formats en línia (gràfics, vídeo, llibres electrònics o com a text directament a la pàgina), no es requereix distribució.

Millor servei al client

Un lloc web és una excel·lent manera de proporcionar un servei de valor afegit als clients, i és una bona manera de fer que tornin quan necessitin de nou els productes o serveis oferts.

A l’actualitat la supervivència i l’èxit dels negocis depèn en gran part de les tecnologies que utilitzen i a la seva presència en l’univers web.

Deixa un comentari