You are currently viewing Per què mantenir tenir la teva pàgina web actualitzada?

Per què mantenir tenir la teva pàgina web actualitzada?

Actualment una pàgina web és molt més que una targeta de presentació , ja que no només serveix per posar un número de telèfon, una adreça física o una adreça de contacte. En ella podem plasmar tota la informació que desitgis relacionades amb la teva empresa; casos d’èxit, reconeixements, productes, i tota aquesta informació que consideris rellevant per al teu client o la teva indústria.

En el disseny web no és or tot el que lluu …. Solem rebre correus i trucades de possibles clients que ens pregunten quant trigaríem a fer-los una pàgina web; la nostra resposta és: un web professional la podem lliurar en setmanes o, fins i tot, en mesos; un web bàsica la fem en pocs dies.

Però segur que vols una web que et reporti beneficis oi?

Aleshores, anem a veure quins són els elements essencials que necessites per tenir una bona pàgina , però sobretot per tenir una web actualitzada . És molt important saber que no n’hi ha prou amb tenir un lloc web amb un excel·lent disseny, també requereix d’un manteniment constant.

  • Informació actualitzada: és important mantenir la teva pàgina web amb informació actualitzada.
  • Ofertes de productes: destaquem aquest apartat perquè una pàgina web necessita tenir moviment, no podem oferir productes estàtics.
  • Notícies: tenir una estratègia de continguts afavorirà el nostre posicionament a la xarxa.
  • Casos d’èxit: per donar confiança i credibilitat als nostres clients potencials hem de demostrar els nostres casos d’èxit.
  • Imatges: una imatge val més que mil paraules, per aquest motiu hem de donar valor a les imatges que ensenyem.

A continuació, us detallem algunes de les raons per les quals és important mantenir actualitzat el teu lloc web son:
  1. Actualitzar el disseny pot resultar més efectiu a la xarxa, ja que anem canviant a el pas de les últimes tendències.
  2. Podem millor en posicionament en els cercadors i augmentar així el nombre de conversions.
  3. És molt important que la nostra web s’integri amb els nostres perfils de xarxes socials.
  4. Millorar la usabilitat i accessibilitat a la web en diferents plataformes, avui dia és imprescindible tenir una pàgina web responsive.

No oblidis que a l’hora d’actualitzar la web amb continguts nous és important que ho facis saber als teus seguidors. Tenir una web actualitzada, adaptada, amb una bona estructura d’enllaços i un contingut de qualitat va a millor pel teu posicionament SEO, és a dir, la manera com Google t’indexa i mostra en els resultats de cerca quan els usuaris introdueixen en el cercador termes relacionats amb la teva activitat.

Ara que ja coneixes els elements imprescindibles per tenir una web actualitzada i els motius per estar a l’última A què esperes per renovar la teva web?

Deixa un comentari