Manteniment de Pàgines Web

Som la teva empresa de manteniment web, no busquis més

1.mantenimiento_ticproweb

Manteniment web

Sabem com donar-li a la teva pàgina la cura que es mereix. T'oferim un servei de manteniment web per tenir el teu lloc actualitzat tot l'any.

2.mantenimiento_ticproweb

Seguretat i protecció

Treballem per aconseguir un resultat atractiu, que conjugui amb la seguretat de la teva web. Estarà fora de perill gràcies a les nostres eines de monitoratge.

3.mantenimiento_ticproweb

Suport tècnic

El nostre equip atendrà totes les incidències tècniques relacionades amb la teva web i intentarà resoldre-les un període màxim de 48 hores.

4.mantenimiento_ticproweb

Pressupost a mida

Pressupost a mida per al manteniment de la teva web i tots els serveis addicionals que necessitis per al seu funcionament al millor preu.

5.mantenimiento_ticproweb

Còpies de seguretat

Els nostres servidors realitzen còpies de seguretat diàries que et permetran recuperar una còpia en cas de pèrdua de dades de la web.

6.mantenimiento_ticproweb

Consulta sense compromís

Truca'ns sense cap compromís. Consulta els serveis que oferim, temps de lliurament, preus ... Tenim lels millors preus de manteniment web.

Manteniment

Manteniment web WordPress i molt més

Les tarifes i preus del manteniment de pàgines web comporta una mica d’esforç en termes pressupostaris. Requereix d’un temps amb el qual, en la majoria de les ocasions, no comptem. Però la veritat és que el manteniment d’una web és més que actualitzar-la habitualment. També cal prestar especial atenció a sistema de protecció de dades i seguretat del contingut.

La teva web, ja sigui personal o corporativa, necessita mantenir-se actualitzada perquè quan un usuari accedeixi a ella no noti possibles errors com la data de publicació de textos, enllaços trencats, botons de navegació que no funcionen, i altres aspectes que perjudiquen l’aspecte de la teva web. Per aquesta raó el manteniment d’una web és tan o més important que el seu disseny.

Un usuari que entra en una pàgina web i nota que no està actualitzada, se’n va i no torna. Per aquest motiu, a Ticproweb ens encarreguem no només de mantenir actualitzat tot el contingutde llocs WordPress, sinó també de qualsevol altre tipus de web, així com d’eradicar els atacs que tota web desactualitzada pot patir.

El nostre manteniment web mensual

Modifiquem tot el contingut de la teva web, com textos i imatges, vídeos, publicitat, afegim o modifiquem seccions, fins i tot corregim errors de l’gestor de continguts de la teva pàgina web perquè puguis canviar el seu disseny sempre que ho necessitis. Per a això, t’oferim el millor preu de manteniment web anual o un servei d’actualització recurrent per mesos. Tu decideixes.

Com a pàgina web, podem afegir banners publicitaris amb la protecció necessària per evitar atacs externs. És molt importantsanejar la web cada cert temps i d’aquesta manera no només evitem que la pàgina caigui en desús, sinó que a més, el públic se sentirà atret a visitar-la diverses vegades a la recerca de novetats.

Mantenim a el dia la botiga online i creem, o modifiquem les teves plantilles e-commerce si ja les tens, per donar-li un toc innovador que atregui el públic. A més, t’oferim assistència tècnica per a la teva web amb la millor garantia i eliminem tots els errors de programació que pogués haver-hi.

Demana el teu pressupost a mida ara.

Sense compromisos. Pressupost en menys de 48 hores.

SERVEIS

Serveis que inclou el nostre
manteniment i posicionament web

Manteniment a mida

T'oferim gratuitament el trasllat del teu domini als nostres servidors.

Suport tècnic

Atenció durant tot l'any allotjant les teves pàgines web als nostres servidors.

Paquets d'hores a mida

Contracta nous paquets de manteniment amb la quantitat d'hores que necessitis.

Seguretat SSL per a la teva web

Aconsegueix gratuïtament un certificat SSL allotjant la teva web als nostres servidors.

Comptes de correu

Creem les compte de correu que necessitis per al teu domini.

Allotjament web a medida

Et proporcionem un allotjament completament a mida i ampliable.

Actualitzacions web a medida

Delega tasques d'actualització de continguts al nostre equip quan ho necessitis.

Còpies de seguretat

El nostre sistema de còpies de seguretat recupera la teva web quan ho necessitis.

Desinfecció de virus

Netegem la teva web quan es detecta un malware que la pugui posar en risc.

Assessorament continuat

Consulta'ns qualsevol dubte i et donarem una resposta personalitzada.

Des del primer moment el teu projecte passa a ser la nostra prioritat.
Amb la nostra màxima implicació, el resultat et sorprendrà.

Tens algun projecte en ment?
Et donem la millor de les solucions