Disseny Web Professional

Disseny de pàgines web modernes, atractives i efectives que t'ajuden a mostrar la millor imatge del teu negoci.

Disseny web adaptat

Projectes a mida. Tu decideixes si prefereixes una plantilla predissenyada o un desenvolupament web en WordPress a mida, sol·licitant en els dos casos tots els ajustos necessaris.

Aparença web

Li donem una aparença web si així ho desitja per dotar al teu blog d'un aspecte professional perquè els cercadors et trobin fàcilment.

Experiència d'usuari

Crearem una interfície senzilla i útil que puguis manejar per afegir notícies noves. A més, podràs fer modificacions sense problemes gràcies al nostre treball.

Botiga online

Incloem una botiga online a la teva web perquè puguis vendre els teus productes amb total tranquil·litat per a tu i els teus clients. Contacta ara per a més informació.

Pagines autogestionables

Personalitzem la teva web amb les característiques que demanis. Digues'ns quins serveis vols oferir i els inclourem a la teva web que a més a més podràs autogestionar.

Adaptades a mòbils i SEO

Totes les nostres pàgines estan adaptades a mòbils i tablets i tenen el codi optimitzat per SEO seguint els estàndards de Google.

PÀGINES WEB

Disseny de pàgines web atractives i efectives que captivaran als teus clients.

La teva pàgina web és el primer punt de contacte amb molts dels teus clients. Et jutjaràn en funció de la imatge que transmetis. Per donar una primera bona impressió és molt important tenir un disseny web atractiu i ben acabat que transmeti la millor imatge de la teva empresa.

Els nostresdissenys de pàgines web captiven als usuaris des del primer moment. Dissenyem les pàgines web amb aquesta premissa en ment. Són pàgines web clares, modernes, atractives i efectives que t’ajudaran a donar la millor imatge de la teva empresa, aconseguir nous clients i fidelitzar els que ja tens.

Avantatges de les nostres pàgines web i botigues online ...

Disseny web responsive

Construïm tots els nostres dissenys basant-nos en estructures optimitzades per al posicionament i amb un sistema responsive. Websites adaptables a mobils i tauletes?

Estructura optimitzada

Encara que cap web ve optimitzada, ens encarreguem d'aconseguir que el nom de la teva empresa aparegui en primera pàgina. El que portaves temps buscant!

Visibilitat dinàmica

Creem dissenys amb diferents funcions per donar una visibilitat dinàmica. Banners automàtics a la capçalera, funcions, serveis, mapes interactius ... i molt més!

Demana'ns un pressupost ara.

Sense compromisos. Pressupost en menys de 48 hores.

CARACTERÍSTIQUES

Pàginas web autogestionables
i amb moltes funcionalitats.

Dissenyem i desenvolupem pàgines web autogestionables perquè puguis modificar el contingut tu mateix, a més a més li afegim moltes funcionalitats.

Disseny web personalitzat

Tots els nostres dissenys de pàgines web són únics i estan adaptats a les necessitats de cada client.

Contingut autogestionable

Desenvolupem les pàgines web utilitzant WordPress perquè puguis afegir, editar i eliminar el contingut tu mateix.

Adaptades a mòbils i tauletes

La teva web s'adaptarà automàticament a mòbils i tauletes perquè no perdis cap client que es connecti des de dispositius mòbils.

Optimitzada per a SEO

Seguim els estàndards de Google per realitzar el posicionament SEO de les pàgines web i que aconsegueixis aparèixer en les primeres posicions de Google.

Suport per a diversos idiomes

Vols diversos idiomes a la teva nova web? Podràs tenir tants idiomes com vulguis. A més, si vols, ens encarreguem de les traduccions.

Integració amb xarxes socials

Tens xarxes socials i vols integrar-les a la teva web? Posarem accessos a les teves xarxes socials i, si vols, fins i tot podem mostrar el contingut directament.

Formularis de contacte i Google Maps

Totes les nostres pàgines web inclouen formularis de contacte i Google Maps perquè els teus clients contactin i et localitzin fàcilment.

Avisos legals i de cookies

La teva web complirà amb la RGPD, la nova llei de protecció de dades, i no hauràs de preocupar-te per res.

Ràpides i segures

Les nostres pàgines web carreguen molt ràpid per no fer esperar als usuaris i compleixen amb totes les normes de seguretat.

Formació inclosa

Quan acabem el disseny i desenvolupament web, et fem una formació per ensenyar-te a afegir, editar i eliminar el contingut fàcilment.

Demana'ns un pressupost ara.

Sense compromisos. Pressupost en menys de 48 hores.

PROJECTES

Ofereix la millor imatge de la teva
empresa amb la teva nova pàgina web.

Estem especialitzats en dissenyar i desenvolupar pàgines web enfocades a transmetre la millor imatge de la teva empresa. Si t'agrada el nostre estil, t'encantarà la teva nova pàgina web.

Tens un projecte en ment?
Et donarem la millor solució possible