You are currently viewing Benvinguts al nostre blog

Benvinguts al nostre blog

Us donem la benvinguda al nou blog de Ticproweb, un espai on compartir idees, històries, reflexions i notícies amb tota la gent que tingui curiositat per aquest apassionant món del disseny. Intentarem fer un bloc fresc, dinàmic i amb novetats del món del disseny web i la comunicació digital. Però també des de tots els projectes, conferències, cursos i formacions que assistirem.

Al nostre Blog trobaràs recursos de totes les nostres especialitats:

  • disseny pàgines web
  • programació web
  • màrqueting digital
  • manteniment web

Ja portem més de 5 anys treballant en aquesta gran aventura, i al llarg d’aquest intens període de temps ens hem trobat amb no poques dificultats i no només de programació … Però també hem trobat una gran satisfacció pels nostres treballs i pel que hem après en aquest temps.

A Ticproweb entenem el disseny com una cosa necessària en totes les facetes de la vida de les empreses i de les persones, alguna cosa bàsica i apassionant que et fa estar viu dia rere dia.

¿Que et sembla la nova imatge i la nostra web?

Sabem que és una pregunta molt directa, però és que estem molt interessats en la teva opinió. Ens agradaria rebre un feedback i així poder interactuar amb vosaltres. Així que, deixa’ns un comentari a el final d’aquest article!

Deixa un comentari